Tillverkare

Nyhetsbrev

Arkiv

BONUSSYSTEM 

 

Köp

Varje gång du handlar i vår webshop så kan du tillgodoräkna dig poäng som sedan kan omvandlas till rabattkuponger. För varje 10 kr som du handlar för så får du 1 poäng, vilken i sin tur är värd 0,20 kr vid användning som rabatt. Dvs om du handlar för 500 kr så får du 50 poäng, vilket i sin tur motsvarar 10 kr som rabattkupong (med andra ord 2% av köpesumman).

Detta är minimivärden för belöningssystemet. Under perioder kan vi har olika erbjudanden så att man får mer poäng vid köp, eller att man får större värde på rabattkupong när man ovandlar poäng till rabattkupong. Men observera att dina poäng aldrig skall få förlora i värde!

Poäng tillgodoräknas inte förrän beställning nått leveransstatus 'Delivered', vilket har olika betydelser beroende på hur leverans har skett (direkt när brev skickas, alt när paket eller postförskott hämtas från ombud).

Om en beställning makuleras så försvinner givetvis också poängen.

 

Omvandla till rabattkupong

För att kunna använda poängen som rabatt vid kommande köp så måste ni själva omvandla poängen till en rabattkupong. Detta görs genom att ni loggar in på ert konto och går till era sidor. Där finns en sida som heter 'Mina Lojalitetspoäng', dit skall ni gå och där finns ett val att klicka på 'Omvandla mina poäng till en kupong på xyz kr'. Efter att ha gjort det så kommer det att dyka upp en kupong i listan under med en kod som du sedan skall ange när du checkar ut i kassan.

Använda kupong i kassa

När du har handlat klar och skall betala i kassan så skall du ange koden för den rabattkupong som du skapat i ett särskilt fält. 

Är du osäker eller har problem med hur du skall göra - tveka inte utan ring oss så försöker vi hjälpa dig över telefon (054 - 66 71 71)


Kundvagn  

Inga produkter

Frakt 0 kr
Totalt 0 kr

Gå till kassan