Tillverkare

Nyhetsbrev

Arkiv

Prestige D1 D Iceland

Exklusiv dressyrsadel från Prestige.

Mer detaljer


31,099 kr inkl. moms

Tillgänglighet: Kontakta oss om lev.tid

Klarna  1,452 kr /mån

Lojalitetsprogram Om du köper denna produkt, samlar du ihop 3109 lojalitetspoäng. Din varukorg uppgår till totalt 3109 poäng som kan konverteras till en rabattkod värde 622 kr.


Prestige

En fantastiskt bra sadel från välkända Prestige, som är en vidareutveckling av den av toppryttare uppskattade och revolutionerande D1-sadeln.

Har en unik design för att ge maximal rörelsefrihet för hästens bogar. Viktigt för att få en lugn och avspänd häst som kan ta ut maximalt av sina rörelser utan några begränsningar från sadeln.

En bred kanal för ryggraden, som ger ryttaren en nära känsla till hästen utan att sadeln glider fram på hästen.

Sprungen ur D1 har denna sadel tagits fram speciellt för islandsryttare och har ett något öppnare säte än vanliga D1. Fungerar förstås lika bra på andra hästraser.

För dressyr och gångartsridning.

Kalvskinn med ullstoppning. OBS! Går också att beställa med LUX-läder, som är vattentåligt och mycket slitstarkt men ändå med känsla som kalvskinnet. Kontakta oss om du är intresserad!

 

Färg: Svart med svart logga, utan ringar bak. Kan specialbeställas med logga i silver som på bilden. Likaså ringar bak är specialbeställning.

Säte 16" - 18"

Bomvidd: 32 / 33 / 34 (33 är normalbomvidd)

Sidan på sadeln kan fås i 5 storlekar: S - XXL, kontakta oss. Svart kalvskinn. Kan även beställas i Tabacco (brun) och mot pristillägg i LUX-skinn. Kontakta oss för hjälp med sådan beställning.

 

Livstidsgaranti på bommen, 2 år på skinn.

Sadeln kan värmas om till andra storlekar, bra om man byter häst eller skall sälja sadeln!

 

Rekomenderas av Helen Gustafsson, Landslagsryttare för Islandshäst:

Helen Gustafsson "Jag blev mycket positiv när jag provade Prestige-sadeln. Jag har letat i många år efter en bra sadel till en av mina hästar. Jag har provat ett 30-tal sadlar, men ingen av dem låg bra, utan de bara åkte fram på hästen.

Prestige-sadelns passform gör att den ligger still på hästens rygg. Dessutom går det att forma om den om hästen ändrar sig. Den fina läderkvalitén, bra knästöd och ett bra utformat säte gör att den uppfyller mina krav på sadel.

Framför allt gillar jag bogfriheten som hästarna får med denna sadel."

 

 

 

Läs även dokumentet om storlekar på Prestige D1, som du hittar under fliken 'Ladda ner'.

 

 

Video där vanliga D1 visas kan du se här! 

Inga kommentarer just nu.

Tyvärr, endast registrerade kunder kan skriva kommentarer!

Kundvagn  

Inga produkter

Frakt 0 kr
Totalt 0 kr

Gå till kassan