Tillverkare

Nyhetsbrev

Arkiv

Prestige Denni D Islandssadel

Nya sadeln designad av Denni Hakusson

Mer detaljer


39,299 kr inkl. moms

Tillgänglighet: Kontakta oss om leveranstid

Klarna  1,831 kr /mån

Lojalitetsprogram Om du köper denna produkt, samlar du ihop 3929 lojalitetspoäng. Din varukorg uppgår till totalt 3929 poäng som kan konverteras till en rabattkod värde 786 kr.


Prestige á la Denni Hakusson

Ett utsökt hantverk där man inte sparat något på designen! Förutom en synnerligen praktisk och funktionell sadel. så är den en skönhet att se på med många, läckra detaljer.

Givetvis är detta en sadel som konstruerats för att fungera bra ihop med hästen och dess rörelser, men det unika är kanske den fokus som också lagts på ryttarens komfort och välbefinnande.

Bommen

  • Använder X-Contact bom, som är extra bred för att ge en bra tryckfördelning och ett lite bredare säte. Passar extra bra för kvinnor som har bredare mellan sina sittben.
  • Bommen har urtagna hål som täckts med membran. Gör att ryttarens sittben, framförallt kvinnors, kommer längre ner och ryttaren får än mer kontakt med hästen samtidigt som det också blir mjukare att sitta. Dessa hål gör också bommen något mer flexibel

Sätet

  • Brett säte med gott om plats för ryttaren.
  • Ger bra fördelning av vikt.
  • Lite sadel framför ryttaren, vilket gör att man kan välja mindre sadel än normalt och ändå få plats utan att få vikten för långt bak. Mindre sadel = kortare sadel, vilket gör att sadeln lättare passar även till hästar med kort rygg.

Färgsättning

  • Sadeln kommer i svart eller brunt läder av mycket hög kvalitét. Den svarta sadeln har bruna sömmar och detaljer, medan den bruna sadeln har svarta sömmar och detaljer. Båda färgerna har vit detalj bak på bakvalvet.

 

Finns i sitsstorlekarna 16", 17" och 18". Bomvidd 33, 34, 35 där 34 är normal. Bomvidden kan värmas om. Kåpan kan beställas i storlekar från S till XXL och kan även fås +2 för mer plats för långa ben. Vid beställning, ange som meddelande i kassan (eller maila oss) vilken storlek på kåpa som önskas. Anges inget levereras M kåpa som är det vanliga.

Inga kommentarer just nu.

Tyvärr, endast registrerade kunder kan skriva kommentarer!

Kundvagn  

Inga produkter

Frakt 0 kr
Totalt 0 kr

Gå till kassan