Tillverkare

Nyhetsbrev

Arkiv

Tolthester Islandssadel Otur

Helt ny sadel, som passar både till träning, tävling och fritidsridning.

Mer detaljer


21,000 kr inkl. moms

Tillgänglighet: Kontakta oss för lev.tid

Klarna  985 kr /mån

Lojalitetsprogram Om du köper denna produkt, samlar du ihop 2100 lojalitetspoäng. Din varukorg uppgår till totalt 2100 poäng som kan konverteras till en rabattkod värde 420 kr.


Tølthester - ny sadel 2017

Ny sadel som Tølthester designat från början till slut.

 

Mediumdjupt säte Sadeln har utvecklats med fokus på att ge ryttaren optimalt stöttning i sadeln. Stor vikt har lagts vi att få djupaste punkten mitt i sätet, för att därigenom minska risken att ryttaren trycker sadelns fram- eller bakdel mot hästens rygg. Hästen får frihet att jobba så fritt som möjligt. Ryttaren får dessutom en bättre balans. Mycket goda omdömen från testryttare.

  1. Specialdesignade knästöd Ger ryttaren en tät kontakt och god stöttning. Hjälper till att få ryttarens ben placerade korrekt, utan att ryttaren ska känna sig låst. Liksom sadeln i övrigt så är knästöden i kalvskinn, för optimalt grepp.
  2. Paneler i flerlagers latex Hästens rygg har varit i fokus genom hela utvecklingsprocessen. Därför har Otur mediumfast latex och lite böjd form på panelerna. Därigenom har vi uppnått optimal viktfördelning över hela hästens rygg.
Målgrupp Denna sadel har tagits fram för dig som vill rida din häst på ett korrekt sätt, oavsett om du tränar på bana eller rider i skogen. Sätets utformning ger dig bra stöd, underlättar för din balans och ger dig en god kontakt med hästen. Knästöden har unik utformning som hjälper dig att inverka korrekt med skänklarna. Och panelerna har utvecklats för att få så optimal viktfördelning som möjligt, över hela anläggningsytan, för att därigenom ge god rörelsefrihet för hästen.
  • Kalvskinn
  • Stoppning latex, ull kan specialbeställas
  • Bom x-change 24 - 30, där 26 är normal. Flexbom. Lämna kommentar i kassan vilket koppjärn du vill ha monterat!
  • Säte 16 - 18
  • Anläggning 16 = 42,1 cm, 16,5 = 43,3 cm, 17 = 44,5 cm, 17,5 = 45,7 cm, 18 = 46,9 cm
  • Vikt 6,3 kg

Inga kommentarer just nu.

Tyvärr, endast registrerade kunder kan skriva kommentarer!

Kundvagn  

Inga produkter

Frakt 0 kr
Totalt 0 kr

Gå till kassan