Tillverkare

Nyhetsbrev

Arkiv

Grabber Fotvärmare

Grabber Fotvärmare

Fotvärmare, två olika storlekar

Mer detaljer


59 kr inkl. moms

Tillgänglighet: Slut för tillfället

Klarna  17 kr /mån

Lojalitetsprogram Om du köper denna produkt, samlar du ihop 5 lojalitetspoäng. Din varukorg uppgår till totalt 5 poäng som kan konverteras till en rabattkod värde 1 kr.


Grabber

Fryser du lätt om fötterna? Stå emot kylan bättre med Grabbers effektiva värmeprodukter. Oavsett om du rider, åker skidor, är på bandy, kollar på rally eller väntar på hockeyträningen, så är det dumt att frysa i onödan. Pröva några av dessa värmeprodukter så ska du snart se att det blir varmt och skönt!

 

Mycket effektiva fotväramre, som du lägger i dina skor eller stövlar. Håller värmen i 5+ timmar. Värmaren når en maximal temperatur av 39° och snittemperaturen är 35°.

 

Värmaren innehåller järnpulver, salt, aktivt kol, vatten och vermiculit. När förpackningen bryts så tillsätts syre varvid en kemisk process startar som i sin tur börjar avge värme.

 

Dessa värmare är av engångstyp. När de inte längre avger någon värme så kan du slänga dom bland hushållssoporna. Om du inte behöver använda dom längre men att de fortfarande har värmetid kvar, så kan du lägga dom i en plastpåse som du tillsluter så mycket du kan. Försvinner syret så avstannar processen och du kan använda som om en stund igen.

 

En förpackning innehåller två fotvärmare, dvs ett komplett par.

 

Säkerhet

Bör inte användas av barn under 6 år. Använd inte direkt mot köldskadad hud. Ta genast bort om du upplever smärta av värmen. Får du synlig irritation på huden så avbryt användning omgående och kontakta läkare för vidare instruktion. Var försiktig med värmepåsarna, stick inte hål i dom eller öppna dom. Går påsen sönder och pulvret kommer ut så undvik direkt kontakt med ögon och mun.

Inga kommentarer just nu.

Tyvärr, endast registrerade kunder kan skriva kommentarer!

Kundvagn  

Inga produkter

Frakt 0 kr
Totalt 0 kr

Gå till kassan