•   Leverans 1-2 dagar
  •   Fria byten (SE)
  •   Frakt 39:- (SE)
  •   Fraktfritt från 500:- (SE)
  •   60 dagar öppet köp 
Cart0
Moms:

RideQ Head

Lyft blicken - känn skillnaden

RideQ, en ny, teknisk och innovativ, svensk uppfinning som hjälper ryttaren till att få en bättre sits och ridupplevelse.

Hur ofta är det inte som du fäster blicken på något helt annat än det du egentligen borde fokusera på, nämligen ridvägen? Du tittar kanske ner på dina händer eller på hästen. Har du tänkt på hur mycket det påverkar hur du sitter på hästen och hur det sedan påverkar hästens gång och rörelser?

Detta är förstås en ovana och som många ovanor kan de vara svåra att bryta. Kanske har du inte alltid en instruktör som kan rätta dig under ridningen. Då kan RideQ vara det som kan hjälpa dig till nya vanor. En 'instruktör' som du alltid bär på dig och som försiktigt men tydligt talar om för dig att du behöver korrigera blicken.

RideQ är väldigt enkel att använda. Du monterar den lätt och smidigt på din hjälm, direkt på hakremmen. När den är påslagen så fungerar den så att en sensor läser av hur du håller huvudet. Om huvudet höjs eller sänks för mycket, så triggas ett larm i form av en vibration (tänk mobiltelefon) som du tydligt känner under hakan.

Till RideQ finns också en tillhörande app som du kan ladda ner till din telefon. Där kan du göra ytterligare inställningar, som att ställa in vilken nivå du vill att den ska larma utifrån. Där kan du också se statistik för att följa upp hur du utvecklas. Appen är inget krav för att använda RideQ, den fungerar fullt ut i alla fall.

Självklart är den både smuts- och vattentålig. Laddas via en medföljande induktionsladdare. Laddningen räcker för flera ridpass.

Ladda ned på Apple Store Ladda ned på Google PlayTyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information


Moms: