•   Leverans 1-2 dagar
  •   Fria byten (SE)
  •   Frakt 29:- (SE)
  •   Öppet köp 15/1-2021
Cart0
Moms visas:

Ridhjälmar

Ridhjälm är en självklarhet för alla ryttare, eller borde i varje fall vara det. Hjälmen är den enskilt viktigaste delen i ryttarens säkerhetsutrustning. En hel och godkänd hjälm kan vara det som skiljer från lite huvudvärk till livshotande skador. Alla ridhjälmar som du hittar hos oss på Hestbolaget, är godkända enligt de krav som för tillfället ställs.

När du väljer hjälm, så är det viktigt att du väljer en som sitter korrekt och som passar dig i storlek. Välj inte för stor hjälm till dina barn, för att dom ska växa i den. Den kommer inte att sitta kvar när den som mest behövs. Det är då bra med hjälmar som är ställbara i storlek, med exempelvis en ratt i nacken. Då kan den täcka lite fler storlekar och exempelvis göras lite större till vintern för att få plats med en tunn mössa.

Och du vet väl att en hjälm som skadats i samband med ett fall, är förbrukad och ska kasseras. Det är inte alltid att skadan syns på utsidan, men det stötdämpande materialet på insidan kan ha gjort sitt i alla fall.

Varumärke
Färg
Sortering: Namn


Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information


Moms visas: