•   Leverans 1-2 dagar
  •   Fria byten (SE)
  •   Frakt 39:- (SE)
  •   Fraktfritt från 500:- (SE)
  •   60 dagar öppet köp 
Cart0
Moms:

Greenvalley Health Products

Lider din häst av sommareksem? Greenvalleys produkter kan hjälpa till att lindra och förebygga symptomen.

Greenvalley Healths eksemprodukter utvecklas i samarbete med veterinärer och är grundade på vetenskaplig forskning och praktiska tester av hästägare. Eftersom hud- och tarmhälsan är nära sammankopplade omfattar sortimentet produkter för både hud och tarm. 

Happy Skin Spray innehåller specifika fettsyror från kokosnöt som skyddar mot bitande insekter, dämpar klåda och främjar hudens återhämtning och läkning. 

Happy Belly är ett fodertillskott som innehåller smörsyra, en typ av fettsyra med antiinflammatoriska egenskaper som motverkar inflammatoriska sjukdomar i tarmen, liksom allergier. 

Sortering: Namn


Greenvalleys grundare Rita Sophie äger själv islandshästar och har under 25 år arbetat med att utveckla produkter som förbättrar lantbruksdjurens hälsa och välbefinnande. När stallkamraten Josien berättade att Spölur led mycket av sommareksem satte Rita Sophie genast igång med arbetet. I mars 2020 utvecklade de en prototypprodukt som testades omedelbart på Spölur. Behandlingen fungerade som förväntat: klådan försvann och små sår läkte inom åtta timmar. Efter många framgångsrika tester under de följande månaderna beslutade teamet att lansera produkten på marknaden 2021.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information


Moms: